AYGO

JUST GO

Potrošnja
od

5

l/100 km

Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti
Dolje

Novi AYGO. Kamo dalje?




Život je zabavniji kada krenete onamo kamo vas raspoloženje vodi. Kompaktan, tih i okretan, AYGO se bez napora kreće po uskim gradskim ulicama. AYGO je oblikovan da vas iznenadi svojim sjajnim, hrabrim i dojmljivim novim izgledom. A, uz nekoliko senzacionalnih boja u ponudi, AYGO vam omogućava da se slobodno izrazite.




Više zabave u vožnji nego ikada.

Planirajte manje, živite više s Aygom. Sjajan, hrabar i dojmljiv, Novi AYGO je vaš način da se ističete u gomili.


Detalji koji sjaje

Svijetao, hrabar i dojmljiv, AYGO sjaji LED dnevnim svjetlima sprijeda te svjetlosnim potpisom LED svjetlima straga, koji mu daju jedinstveni noćni izgled.


Uvijek spojeni

Pametna, sigurna i jednostavna u korištenju, integracija pametnog telefona u Aygou je najbolji suvozač. Uz vaše omiljene aplikacije preslikane na Aygov dodirni ekran od 7“, glasovno upravljanje vašeg pametnog telefona na raspolaganju, dobivanje uputa za vožnju, ostajanje na vezi i zabava u Aygou ne iziskuju nikakav napor.


Istražite nove putove

Život je zabavniji kada krenete onamo kamo vas raspoloženje vodi. Kompaktan, miran, tih, a ipak okretan, AYGO se bez napora kreće sporednim cestama, zakrčenim avenijama i uskim parkiralištima. Neka vas vodi vaš nagon.

Novi AYGO u svakom detalju

Profinjen, istaknut i povezan, Novi AYGO je dobro opremljen da zadovolji tvoje potrebe.

Budi jedinstven.

Istaknut, profinjen ili privlačan oku?
Novi AYGO ima jedinstveni izgled unutrašnjosti koji se slaže sa svakom osobnošću.

Spreman za neočekivano.

Kompaktan i spretan na ulicama, Novi AYGO ima sve odlike za održavanje sigurnosti.
Opremljen sustavom predsudarne zaštite PCS (Pre-Collision System) i LDA (Lane Departure Alert) – Novi AYGO je spreman za sve okolnosti.
Istražite sve sigurnosne sustave

Naplatci koji daju naglasak.

Obloge luka kotača i strojno obrađeni naplatci kojima se Novi AYGO odlikuje, su gradska obuća po najnovijoj modi.

Konfiguriraj svoj AYGO

Galerija