E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontakt i radno vrijeme

Nova Toyota Corolla TREK od studenog u Hrvatskoj

Toyota Corolla TREK odgovor je na rastuću potražnju i popularnost robusnih automobila unutar Europskog C segmenta. Pravi je odabir za obitelji koje vode aktivan život te uživaju u putovanjima i hobijima na otvorenom pri čemu dolazi do izražaja njena za 20mm podignuta podnica.


• Dostupna uz 1,8 i 2,0 hibridni pogon
• Povišena podnica, prednja i stražnja zaštita od podlijetanja, zaštitne bočno obloge, te 17" alu naplatci
• 16 Corolla TREK vozila koristi se na svjetskoj turneji Trek-Segafredo teamova
• Početak prodaje u Hrvatskoj Studeni 2019!


U vanjskom dizajnu, ističe se specifični stil u detaljima koji su svojstveni crossover modelima, kao što su bočne zaštitne obloge na donjem dijelu vozila, prednja i stražnja zaštita od podlijetanja, prednja rešetka sa elementom pčelinjih saća, 17 " alu naplatci, zatamnjena stražnja stakla, svjetla za maglu i LED prednja svjetla.Corolla TREK dostupna je samo u karavanskoj izvedbi uz 1,8 ili 2,0 hibridnim motor. Unutrašnjost nove Corolle TREK sadrži tekstilne presvlake u dva tona, dekorativne elemente sa detaljem drveta te TREK logotip na stepenicama i stražnjim vratima.

Nova Corolla TREK opremljena je bogatom standardnom opremom, koja uključuje 7 "TFT zaslon sa prikazom u boji, te najnoviju verziju Toyota Safety Sense sustava aktivne i pasivne sigurnosti. Među njima ističemo sustav sigurnosti prije sudara s detekcijom biciklista danju, a pješaka i noću i danju, zatim adaptivna kontrola kretanja s automatskim stop i start funkcijom, pomoć pri praćenju vozne trake, prepoznavanje prometnih znakova i inteligentna svjetla. Corolla TREK opremljena je 7'' TFT infotainment zaslonom.

 Dolazak Corolle TREK u Hrvatsku očekujemo tijekom studenog 2019, te najavljujemo kako je sa lokalnim zastupnikom marke TREK, tvrtkom Rog Joma d.o.o. , dogovoren poseban poklon kupcima Corolle TREK, a riječ je o vaučeru kojim se ostvaruje 30% popusta na kupnju električnog bicikla i to modela Trek Dual Sport+.

Toyota Corolla TREK je rezultat suradnje između tvrtki Toyota i Trek Bicycle. Tim su partnerstvom udružene dvije kompanije koje imaju slične ekološke vrijednosti te im je cilj ponuditi komplementarna rješenja za mobilnost. Zaključujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala sporazum s Trek Bicycle, pružajući Corolla TREK vozilo kao podršku tijekom europskih biciklističkih utrka Trek-Segafredo Teamova. Ukupno 16 Corolla TREK sa 2,0 hibridnim pogonom prati Trek-Segafredo teamove. Prvi javni nastup Toyota Corolla TREK bio je tijekom utrke "La Vuelta" koja je održana od 24. kolovoza do 15. rujna.

 Trek-Segafredo ima dva profesionalna tima u svojoj strukturi:

• Trek-Segafredo muški team: UCI WorldTour muški cestovni biciklistički tim registriran u SAD-u, s 24 biciklista od 15 nacionalnosti koji se natječu diljem svijeta od siječnja do listopada, s više od 250 dana utrka svake sezone.

• Trek-Segafredo ženski team: to je najnoviji dodatak UCI ženski WorldTour, s 13 biciklistica iz 10 različitih država.

 

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.