Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontakt i radno vrijeme

Obavijest

USLUGE NAŠIH CENTARA U POSEBNIM UVJETIMA


Sukladno Odluci o ograničenju rada i mjerama ponašanja Stožera civilne zaštite obustavljena je PRODAJA vozila u salonima Toyota centra Zagreb. Prodaja novih i rabljenih vozila zatvorena je od dana 19. ožujka 2020. godine.

Sve stranke koje očekuju isporuku naručenih vozila, biti će obavještavane o statusu vozila i mogućnostima isporuke. Ukoliko trebate bilo kakve informacije naši djelatnici u prodaji su i dalje dostupni putem mail-a prodaja@tcz.hr ili mobilnih uređaja 098/9843681

Toyota centri u Zagrebu i dalje su otvoreni za servisiranje i popravke vozila koji se obavljaju u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite. Nastavak rada izraz je naše društvene odgovornosti jer mobilnost građana smatramo ključnom u trenutačnim okolnostima. Smatramo da nam je dužnost održavati Vaše vozilo u funkciji i u ovakvim uvjetima života. Unatoč činjenici da su troškovi nastavka rada znatno viši nego u slučaju potpune obustave, mišljenja smo da naši korisnici, stranke i prijatelji moraju biti u mogućnosti dobiti uslugu popravka i servisiranja vozila.

KOMUNIKACIJA BEZ STRAHA

Sva servisirana vozila u našim servisnim centrima standardno su zaštićena zaštitnim najlonskim prekrivačima na upravljaču, mjenjaču i vozačkom sjedalu, odnosno na mjestima gdje je moguć kontakt servisera s dijelovima vašeg vozila posebno izloženim kontaktu. Po dolasku u naš centar obavezna je dezinfekcija ruku, a zaposlenici koriste zaštitne rukavice i maske prema potrebi uz obavezno održavanje propisanog razmaka između osoblja i stranaka. Ovim smo primijenili propisanu zaštitu za sigurnu komunikaciju između osoblja i stranaka te uvelike smanjili rizik infekcije.


RADNO VRIJEME

Toyota centar Zagreb VELIKO POLJE, Velikopoljska 1, Zagreb
Radno vrijeme Prodaja: ZATVORENO od 19.3.2020.
Radno vrijeme Servis: ZATVORENO od 28.3.2020.
Dežurni kontakt za hitne slučajeve:
Prodaja:
098/9843681
prodaja@tcz.hr
On-line trgovina - više
Postprodaja:
(kontakt ponedjeljak - petak od 8 do 16 sati)
098/9843685
servis@tcz.hr

Toyota centar Zagreb DUBRAVA, Avenija Dubrava 126, Zagreb
Radno vrijeme Prodaja: ZATVORENO od 19.3.2020.
Radno vrijeme Servisa: ZATVORENO od 24.3.2020.
Dežurni kontakt za hitne slučajeve:
Prodaja:
098/9843681
prodaja@tcz.hr
On-line trgovina - više
Postprodaja:
(ponedjeljak - petak od 8 do 16 sati)
098/9843685
servis@tcz.hr
Vama na raspolaganju, u dobru i zlu,
Toyota centar Zagreb

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.