Toyota Avensis

Toyota Avensis. Pametno razmišljanje.

Novi Avensis je pametno zamišljen. Od naprednih sigurnosnih sustava i velikog izbora snažnih i efikasnih motora, do sofisticirane unutrašnosti i dinamičnog stila - gdje niti jedan detalj nije ostao ne promišljen - nema boljeg izbora od Avensisa.

Inovativne tehnologije

Novi Avensis opremljen je pametnim i intuitivnim tehnologijama. Sve smo ih dizajnirali kako bi učinile vašu vožnju što udobnijom, jednostavnijom i sigurnijom.

Prostrana i pozivajuća unutrašnjost

Poslovni put ili obiteljsko uživanje - novi Avensis olakšava vaš bez imalo muke. Pametno osmišljena unutrašnjost sa osjećajem velike prostranjenosti i puno prostora za noge i glavu za sve putnike. Prekrasno izrađena kabina pruža ugodnu atmosferu svojim kvalitetnim materijalima i vrhunskom završnom obradom.

Pozdan izgled

Što god se nalazilo ispred, novi Avensis je spreman sa oštrim, dinamičnim dizajnom i pouzdanim držanjem. Od agresivnih prednjh LED svjetala do zadnjih svjetala koje kradu pogled svojim V-dizajnom u LED tehnologiji - novi Avensis, dizajn pun agilnosti.

Pametna odluka

Od nove standardne sigurnosne opreme Toyota Safety Sense i ponude efikasnih motora, do sofisticirane unutrašnjosti, u klasi vodeća opremljenost i novi dinamičan izgled, zaista nema pametnije izbora. Najbolje sada dolazi kao standard…