Toyota RAV4

RAV4. Promijeni pogled na svijet. Redefiniraj inovacije.

Novi RAV4 unosi niz pionirskih inovacija s opipljivim prednostima u svakodnevnom korištenju: od napredne dinamike novog hibridnog sustava i sigurnosti korištenjem Toyota Safety Sense paketa aktivne sigurnosti, do genijalnosti 360° panoramskog prikaza oko automobila. Novi RAV4, više razloga za istraživanje.

DIZAJN

Dizajniran da privuče pažnju

Kroz više od 20 godina, RAV4 – originalni kompaktni SUV – zarobio je duh avanturističke vožnje. Novi RAV4 svojim upadljivim dizajnom i snažnim stavom zove vas na vožnju – bez obzira otkrivate li grad ili tražite terensku avanturu.

Pogledajte nevidljivo. Učinite nemoguće.

Premijerno u Toyota vozilima, novi 360° panoramski prikaz oko automobila kombinira slike s četiri kamere kako bi stvorio prekrasan 360° 3D pogled oko novog RAV4.

Više razloga za istraživanje.

U slučaju težih terenskih uvjeta ili veće brzine kretanja, Integrirani dinamički sustav vožnje (IDDS) sada je još napredniji i uz pogon na sve kotače ulijeva potrebno povjerenje za sve moguće uvjete vožnje.

RAZLOZI ZA POSJEDOVANJE TOYOTE

Okoliš

U svim Toyotinim automobilima pronaći ćete tehnologije za smanjenje emisija – a ne samo u hibridnim modelima. To je samo jedna od naših uloga.

Kvaliteta

U Toyoti, kvaliteta je način života. Zbog toga je vaša Toyota temeljito ispitana kako bi se osiguralo da zadovoljava naše najviše standarde kvalitete.

Jamstvo

Želimo da se naši klijenti mogu osloniti na svoju Toyotu kao i mi. Naše sveobuhvatno jamstvo znači da to vrijedi.

Servis

Zato što poznajemo vaš automobil bolje od ikoga, osigurati ćemo da vaš automobil radi onako kako bi trebao.