Uvjeti korištenja

Sadržaj

Naše internetske stranice sadrže podatke o Toyotinim proizvodima i Toyotinim promotivnim programima u skladu s politikom uvoznika za Toyota vozila za RH.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našem prodajnom mjestu ili servisu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našem salonu ili servisu.

Toyota centar Zagreb redovito ažurira podatke i poduzima sve osigura točnost podataka na ovim internetskim stranicama, ali ne preuzimamo bilo kakvu odgovornost za točnost, potpunost ili izvornost bilo kojeg podatka sadržanog na ovim stranicama. Ove stranice , svi podaci i materijali na njima su takvi kakvi jesu, bez bilo kakvih jamstava, eksplicitnih ili implicitnih.

Toyota centar Zagreb pridržava pravo izmjene u bilo kojem trenutku, a bez prethodne najave, modela, opreme, specifikacija ili raspoloživosti.

Cijene

Cijene sadržane na ovim stranicama ili koje kroz njih možete dobiti informativnog su karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Kupovina bilo kojeg proizvoda koji nudimo putem ovih Internet stranica mora biti predmet uvjeta i odredbi posebnog kupoprodajnog ugovora.

Osobnih podaci o korisniku

Osobni podaci koje dostavite putem naših internet stranica koristiti će isključivo Toyota centar Zagreb za unapređenje usluga koje vam pruža i promotivne aktivnosti. Toyota centar Zagreb čini napore da osigura sigurno prikupljanje, prijenos i pohranu osobnih podataka sukladno prirodi tih podataka i u skladu s relevantnim europskim propisima u pogledu prikupljanja podataka. Obvezujemo se da nećemo prenositi vaše osobne podatke trećim stranama, osim uvozniku vozila Toyota za RH. U svakom trenutku imate pravo pristupiti, ispraviti ili uložiti prigovor na korištenje osobnih podataka.

Obavijest o zaštiti autorskih prava, industrijskog i intelektualnog vlasništva

Prikaz i svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su propisima industrijskog i intelektualnog vlasništva. Dozvoljeno je korišt3enje podataka, tekstova, slika ili crteža s ovih stranica isključivo za osobne, nekomercijalne potrebe. Materijali s ovih stranica se ne smiju reproducirati, mijenjati, slati, zloupotrebljavati niti objavljivati, djelomično ili u cijelosti, te za bilo koju svrhu bez prethodnog pisanog odobrenja Toyota centra Zagreb, osim za pregledavanje i prvobitno informiranje.