BEZBRIŽNOST I SIGURNOST

TOYOTA ФИНАНС

Za sve vlasnike Toyota vozila posebna ponuda zimskih kompleta


Kako bi sezonu snijega i poledice dočekali spremni, Toyota je pripremila posebnu ponudu zimskih kompleta za svoje modele. Zimske gume jamče bolje prianjanje na kolniku, bolju upravljivost i kraći zaustavni put – osigurajte bezbrižnost i sigurnost za sebe i svoju obitelj. Posjetite ovlašteni Toyota servis i pripremite svoju Toyotu prije nego otežani uvjeti na cesti postanu svakodnevica.

ZIMSKI KOMPLET U POSEBNOJ PONUDI UKLJUČUJE:

• Zimske gume priznatih marki
• Originalne Toyota naplatke
• Senzor pritiska u gumama (za vozila koja imaju TPMS sustav) + poklon



Uz četiri zimske gume priznatih proizvođača Bridgestone, Continental i Semperit, odaberite originalne Toyota čelične ili aluminijske naplatke. Posebnu ponudu zimskih kompleta istražite na internet stranici http://www.toyota-centar.hr/gume-2022/ ili kontaktirajte najbližeg ovlaštenog Toyota partnera.

U ovlaštenim Toyota servisima zajamčena je vrhunska usluga, originalni dijelovi i dodatna oprema - iz Toyote za Toyotu. Vlasnicima se nudi niz mogućnosti za pripremu vozila za kišu, snijeg i poledicu, a Toyota nudi i na tržištu jedinstveni Relax program kojim je bezbrižnost dodatno upotpunjena.



Program Toyota RELAX se aktivira potpuno besplatno nakon isteka tvorničkog jamstva, kad se obavi redovni servis vozila u ovlaštenoj mreži Toyota servisa. U program Relax moguće je uključiti vozila do 10 godina starosti ili do 185.000 km. Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Toyota servisu. Obavljanjem redovitog servisa, aktivira se Relax program koji traje jedan servisni interval, kako je propisao proizvođač za vaše vozilo – obično 12 mjeseci ili 15.000 km (što prije nastupi).

Toyota Relax program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Uz Relax program, Toyota nudi i dodatno jamstvo na oštećenje gume. Jamstvo proizvođača guma traje 3 godine ili 100.000 km, od datuma kupnje vozila. Nakon isteka općeg jamstva, Toyota nudi mogućnost besplatnog uključivanja vozila u program dodatnog jamstva na gume - do 10 godina starosti vozila ili 185.000 km. U spomenuti program uključena su sva nova vozila isporučena nakon 1. svibnja 2022. godine te rabljena vozila nakon obavljenog redovnog servisa kod ovlaštenog Toyota partnera. Dodatno jamstvo na gume traje jedan servisni interval propisan za vozilo. U sklopu dodatnog jamstva, u slučaju oštećenja gume, Toyota nudi besplatnu pomoć na cesti koja će organizirati prijevoz vozila u ovlašteni servis, gdje će oštećena guma biti zakrpana ili zamijenjena novom.

Za više detalja o jamstvu Toyota Relax i dodatnom jamstvu na oštećenje guma, kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.