E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontakt i radno vrijeme

YARIS ZA SVE!

YARIS ZA SVE!

97.800 kn

1.5 (111 KS) SOL

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-centar.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Toyota centar Zagreb d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

YARIS ZA SVE!

Dostupan odmah uz značajne uštede

Udobno se smjesti tvoja nova Toyota Yaris stiže!





Kvaliteta i pouzdanost Toyota vozila nikad nisu bili dostupniji. Iskoristite odličnu ponudu i brojne pogodnosti koje vas čekaju u Toyota centrima. Odvezite potpuno opremljeni YARIS 1.5 SOL za 97.800 kn uz uštedu od 3.000 kn.

REDOVNA CIJENA: 100.800 kn
AKCIJSKA CIJENA: 97.800 kn
1.426,16 kn mjesečno
✔ Ručni klima uređaj
✔ Toyota Touch 2®, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale
✔ Kamera za vožnju unatrag
✔ Gume dimenzija 175/65 R15

 

Prednosti kupnje Toyota vozila




Dostava vozila na kućni prag

Ključ u ruke

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 




Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Opće Toyota jamstvo bez ograničenja kilometara







Odaberite željeni vid kontakta



Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.



slide 5 Toyota centar Zagreb, Jug
Alen Šala
099 6203343
prodaja@tcz.hr
slide 5 Toyota centar Zagreb, Jug
Marijan Beber
099 3132317
prodaja@tcz.hr
slide 5 Toyota centar Zagreb, Istok
Irenej Miletić
099 4380917
irenej.miletic@tcz.hr





 

 

 

 

 

 




 

 


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Toyota centar Zagreb d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.