Toyota-prius-exterieur-bovenkant-blauw

Prius

ELEGANTNI IZGLED I IZVANREDNA UDOBNOST SPOJENI SU VRHUNSKOM TEHNOLOGIJOM
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn
Toyota Prius

Suvremeni dizajn. Inteligentna vožnja.

Ovo je automobil suvremenog izgleda koji je u skladu s njegovim naprednim mogućnostima. Novi dizajn je zadržao legendarnu trokutastu Priusovu siluetu, ali je nadopunjen izrazito suvremenim, čistim linijama oblikovanima za optimalno strujanje zraka. Rezultat je automobil koji je podjednako privlačan za oko koliko je i užitak za voziti.

Toyota Prius

Visokoučinkovit. Istinski zabavan.

Vožnja hibrida nikada nije predstavljala ovakvo zadovoljstvo Nezamjetan prelazak između električnog i benzinskog pogona vam daje dinamičko ubrzanje kada vam je potrebno, a uživat ćete i u pogodnostima dojmljivih performansi i voznih svojstava zahvaljujući spuštenom težištu, naprednom ovjesu i linearnom dotoku snage.

Toyota Prius

Bolje prianjanje radi dodatne sigurnosti uz Hybrid AWD-i.

Uvođenje inovacija se nastavlja uz Hybrid AWD-i. Ovaj sustav, konstruiran po mjeri Priusa, je prvi inteligentni pogon na sve kotače na automobilu ove klase. Konstruiran je kako bi pružio dodatnu kontrolu nad vozilom na skliskom kolniku, primjerice po kiši ili snijegu, i tako vam daje dodatnu dozu bezbrižnosti kada je stvarno trebate. S obzirom na njegove male dimenzije, ne morate raditi nikakve ustupke po pitanju učinkovitosti ili zapremine prtljažnika.

POGLED IZBLIZA

Pogledajte neke dizajnerske detalje zbog kojih je PRIUS tako upečatljiv.

Relax_HomepageNew_2886x2496_Cro

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više