TOYOTA ФИНАНС

Toyota Hrvatska i sportaši u humanitarnoj akciji “Želim ti osmijeh” za djecu iz Klaićeve bolnice

Toyota Hrvatska i ove se godine priključila humanitarnoj akciji „Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh“. U sklopu akcije, za mališane iz Klinike za dječje bolesti Zagreb pripremljeni su prigodni darovi, kako bi donijeli barem dašak blagdana, veselja i dobrih želja.



Akciju „Želim ti osmijeh“ organizirao je portal Wish mama i Muzej grada Zagreba kao dio projekta Grad Sv. Nikole. Osim darova, maleni pacijenti iz Klaićeve bolnice dobili su crteže u kojima su im brojna djeca diljem poslala svoje želje za blagdane i brzo ozdravljenje.



Ovoj lijepoj blagdanskoj priči odazvali su se i Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatski paraolimpijski odbor, čiji je Toyota globalni partner za mobilnost. Zbog toga su sv. Nikoli u dijeljenju darova djeci u bolnici pomogli proslavljeni sportaši: stolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić (brončana medalja na Paraolimpijskim igrama u Tokiju), paraplivač Kristijan Vincetić, gimnastičar Tin Srbić (srebro na Olimpijskim igrama u Tokiju) i automobilist te prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj.



A osim pripreme darova Toyota Hrvatska se pobrinula da svi darovi i crteži do djece stignu brzo i sigurno - u automobilima Toyota C-HR, GR Yaris i Corolla.