Toyota bZ4X povsem električen | Toyota Slovenija
 1. New Cars
Toyota bZ4X Hero

Toyota bZ4X

Potpuno električni pogon na sva četiri kotača

POTPUNO ELEKTRIČNI POGON NA SVA ČETIRI KOTAČA

Toyota bZ4X predvodnik je u generaciji električnih vozila. Snažan i dinamičan dizajn SUV modela u kombinaciji s najboljim u klasi pogonom na sva četiri kotača i izvrsnim dosegom. Inovativan i učinkovit, pouzdani bZ4X jamči dugi vijek trajanja baterije, što korisnicima pruža više bezbrižnosti.

 • Spoj elegancije i SUV dizajna  

  Robustan i jednostavno elegantan, bZ4X savršeno je prikladan kako za kraće vožnje po gradu tako i za dulja putovanja. Napredni, elegantni dizajn električnog vozila savršeno je spojen s pouzdanim i robusnim izgledom SUV modela, a rezultat je jedinstven dizajnerski izričaj. 

 • Uživajte u slobodi i krenite kamo vas cesta vodi. Toyota bZ4X može prijeći više od 500 km* s jednim punjenjem. To je dovoljno za gotovo svaku vrstu putovanja, pa možete biti potpuno bezbrižni. Ako upotrebljavate brze javne stanice za punjenje, baterija se može napuniti do 80 % za otprilike 30 minuta** uz sustav brzog punjenja od 150 kW. A najbolje od svega jest što se punjenje odvija s nula štetnih emisija.

  *Ciklus vožnje prema izračunu WLTP. Doseg ovisi o odabranim razinama opreme, pogonskom sklopu i lokalnim uvjetima vožnje. 

  **Ovisi o lokalnim uvjetima.

Izvanredne značajke uključene su u osnovnu opremu

Predstavljamo vam Toyotu bZ4X: upečatljiv dizajn SUV modela u kombinaciji s najboljim u klasi pogonom na sve kotače za elektrificiranu vožnju

arrow right
arrow left
 • Posebno skladan dizajn s jasnom svrhom

  Upečatljiv izgled i besprijekorno iskustvo električne vožnje u svim okruženjima

 • Savršen spoj luksuza i praktičnosti

  Teksture inspirirane nordijskim dizajnom i prostran putnički prostor jamče vrhunsku udobnost

 • Najnaprednije električne tehnologije

  Baterija koja dugo traje s inovativnim pogonskim rješenjima

 • Dokle pogled seže i još dalje od toga

  Posebno projektirana da traje, s dosegom čak do 512 km s jednim punjenjem baterije

 • Elektronički sustavi s kojima ste uvijek povezani

  Sustav Toyota Smart Connect+ omogućuje stalno ažuriranje i primanje najnovijih informacija

 • Dizajnirana za vašu sigurnost

  S pametnim sigurnosnim funkcijama koje štite vas i druge sudionike u prometu

 • Putovanje u nove dimenzije

  Prikladna za svako putovanje na koje poželite otići

 • Putnički prostor dovoljno prostran za sve

  Redizajnirana unutrašnjost još je udobnija, s puno prostora za noge i potpuno ravnim podom

 • Sveobuhvatno jamstvo, potpuna zaštita

  Vaša Toyota bZ4Y sigurna je u vašim rukama

Jednostavno punjenje bilo gdje

Uz pouzdan doseg i zahvaljujući izvrsnom kapacitetu baterije, bZ4X pouzdano će vas odvesti kamo god želite i kamo vas put odnese. Toyota bZ4X opremljena je ugrađenim punjačem s kombiniranim sustavom punjenje, eng. Combined Charging System (CCS2). Kad vam zatreba punjenje, na raspolaganju vam je više opcija.
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
 • Jednostavno punjenje bilo gdje
  Toyota bZ4X

  Uz pouzdan doseg i zahvaljujući izvrsnom kapacitetu baterije, bZ4X pouzdano će vas odvesti kamo god želite i kamo vas put odnese. Kad vam zatreba punjenje, na raspolaganju vam je više opcija.

 • Kućni zidni punjač
  Toyota bZ4X

  Radi se o posebnim uređajima koji puno brže pune bateriju od obične kućne utičnice. Na automobilu bZ4X bateriju možete do kraja napuniti za 6,5* – 10 sati. *Uz uređaj 11kW OBC (On-Board-Charger – ugrađeni punjač), koji će biti dostupan kasnije tijekom 2022.

 • Punjenje na javnim stanicama za punjenje
  Toyota bZ4X

  Za brzo punjenje samo trebate potražiti stanice za brzo punjenje kojih ima puno na javnim mjestima, a gdje se nalaze lako možete saznati putem lokatora stanica za punjenje u aplikaciji MyT. Radi se o iznimno učinkovitim uređajima na kojima bateriju vozila bZ4X do razine napunjenosti od 80 % možete napuniti za otprilike 30 minuta. (Ovisi o lokalnim uvjetima.)

 • Povezano punjenje
  Toyota bZ4X

  Posebno osmišljena kako bi vožnju učinila jednostavnijom, aplikacija MyT za vaš pametni telefon donosi brojne mogućnosti povezivanja s automobilom. Možete provjeriti razinu napunjenosti baterije, rezervirati termin za punjenje i provjeriti podatke o vožnji, ali i daljinski upravljati svojim vozilom.

 • Uvijek povezani i uvijek u pokretu

  Inteligentni kokpit brine se da podaci iz vozila i s vašeg pametnog telefona uvijek budu sinkronizirani. Posebno osmišljena kako bi vožnju učinila jednostavnijom, aplikacija MyT za vaš pametni telefon donosi brojne mogućnosti povezivanja s automobilom.  

Toyota bZ4X

Toyota T-Mate – uvijek uz vas kako biste sigurnije putovali

Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, bZ4X ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružale pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tijekom vožnje, prilikom parkiranja, po autocesti i u gradu. Uz sustav T-Mate uvijek ste u sigurnim rukama.
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
Toyota bZ4X
 • Toyota Safety Sense
  Toyota bZ4X

  bZ4X dolazi s najnovijom generacijom sustava Toyota Safety Sense uz mogućnost bežične nadogradnje značajki.

 • Sustav za pomoć pri parkiranju Toyota Teammate Advanced Park (s daljinskim upravljanjem)
  Toyota bZ4X

  Uz Toyota bZ4X parkiranje više nije problem. Sustav za pomoć pri parkiranju Toyota Teammate Advanced Park (s daljinskim upravljanjem) omogućuje vam da parkirate automobil koristeći se svojim telefonom. Zahvaljujući mogućnosti memoriranja omiljenih parkirnih mjesta na prostorima bez zadanih rubnih linija i bez drugih objekata u blizini, parkiranje kod kuće ili na poslu jednostavno je.

 • Ostale značajke za pomoć pri vožnji i parkiranju
  Toyota bZ4X

  Osim toga, Toyota bZ4X opremljen je brojnim drugim inovativnim značajkama za pomoć pri vožnji i parkiranju iz sustava T-Mate, primjerice, Safe Exit Assist za sprečavanje otvaranja vrata kad se vozilu straga približavaju druga vozila ili biciklisti, Rear Seat Reminder System za upozorenje na stražnjem sjedalu, Driver Monitor Camera za nadzor vozača, Adaptive High-Beam System za automatsko uključivanje dugih svjetala itd. Sve su to značajke koje vam omogućuju stvaranje još sigurnijeg okruženja za vožnju, kako za vas tako i za ostale sudionike u prometu.

Toyota bZ4X Galerija

Toyota bZ4X

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više