Servis u Toyota centar Zagreb

TOYOTA ФИНАНС

Toyota centar Zagreb se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi

 

 

Toyota centar Zagreb se može pohvaliti s efikasnom procesnom organizacijom u servisnom djelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi. Posjeduje modernu i izvrsno opremljenu radionicu, a naši se tehničari konstantno educiraju u skladu sa Toyota standardima te su spremni ispuniti sve zahtjeve kupaca/klijenata. Koristeći najnoviju tehnologiju i opremu efikasno rješavaju sve moguće probleme u kratkom roku.


Postoji više razloga da nas posjetite, a samo neki od njih su:

 

1. Klijent je uvijek na prvom mjestu i težimo pružiti kvalitetnu uslugu te posvećujemo punu pažnju svakom klijentu.
2. Profesionalan servisni tim spreman je pružiti vam u svakom trenutku stručan i koristan savjet i omogućiti vam da što bolje razumijete vaš automobil.
3. Radionica je opremljena kvalitetnom opremom i tehnologijom po visokim standardima.

 

Usluge servisa

 

  • Redovito održavanje vozila i razni servisni popravci
  • Originalni rezervni dijelovi za naše marke
  • Popravci karoserije i laka vozila
  • Kupnja paketa održavanja s vozilom
  • Pranje i poliranje vozila
  • Podešavanje geometrije kotača
  • Periodičke zamjene guma i čuvanje u periodu nekorištenja
  • Zamjensko vozilo za vrijeme servisa i popravaka

 


Toyota kvaliteta


Svaki aspekt popravka biti će proveden u skladu s Toyotinim izuzetnim standardima kvalitete. Zaštitite vaše ulaganje tako što će vaš automobil servisirati i održavati Toyotini stručnjaci. To znatno pomaže u održavanju njegove vrijednosti.


Osigurana izvrsnost


Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga drugoga – u Toyoti je konstruiran, proizveden i Toyota ima obučene tehničare koji se brinu o vašem automobilu. Kako bi automobil funkcionirao što efikasnije i ekonomičnije, Toyota centar Zagreb garantira stručan servis od strane kvalificiranog i obučenog osoblja, i pruža mogućnost sigurnosti, pouzdanosti i zadovoljstva vožnje.


Uglađeno učinkovit servis

Možete se osloniti na vašeg lokalnog Toyotinog ovlaštenog servisera, koji će vam osigurati uglađenu i učinkovitu uslugu u skladu s Toyotinim radioničkim procedurama i standardima.

Bezbrižnost

Naša vozila izrađena su prema izuzetnim standardima. Kako bi osigurali bezbrižan san klijenta, naša vozila pokrivena su jamstvom.