E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontakt i radno vrijeme

Prijedlozi i sugestije

Sa željom da zadovoljimo i premašimo vaša očekivanja prilikom kupnje i servisiranja Toyota vozila, htjeli bi čuti i vaše mišljenje.

 

Kreirali smo sustave kojima mjerimo vaše zadovoljstvo i omogućavamo Vam da se izborite za svoja prava. Naime, bez povratnih informacija menadžment poduzeća nije sposoban realno ocijeniti kakva nam je kvaliteta usluge. Ono što tražimo je vrlo jednostavno – i traži malo vremena:

 

  • Ispuniti anketni listić koji dobijete uz svaki radni nalog ili se nalazi u čekaonici servisa, odnosno u svakom prodajnom salonu. Anketni listić ubaciti u kutiju na izlazu iz naših prostora.
  • Odgovoriti na mogući telefonski kontrolni poziv nakon servisa ili izrade ponude u našem salonu i reći vaše mišljenje
  • Nazvati broj našeg poduzeća i predati pritužbu kako bismo se pozabavili vašim problemom

Smatramo da je vaš angažman jedini način da budete potpuno zadovoljni uslugom!

Ukoliko imate prijedlog ili sugestiju za unapredivanje našeg rada i usluge, kontaktirajte nas putem forme ispod.
*
{{contact.form.fullnamerequired}}
*
{{contact.form.emailrequired}} {{contact.form.emailformat}}
*
{{contact.form.commentrequired}}
{{contact.form.processing}}
{{contact.form.successmessage}}
{{contact.form.errormessage}}


Toyota Croatia d. o. o. Bani 110, Buzin, 10 010 Novi Zagreb, Hrvatska, Toyota Adria d .o. o., Brnčičeva 51, 1231 Ljubljana, Slovenija i Toyota Motor Europe NV/SA („TME”), Avenue du Bourget / Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgija, i serviseri (popis je dostupan na https://www.toyota.hr/forms/forms?tab=pane-dealer u službi će „Voditelja obrade podataka” prikupljati vaše Osobne podatke (kao što je navedeno u nastavku) u svrhe koje su opisane u nastavku.

Kada nam se obratite sa zahtjevom za probnu vožnju, ponudu, obrazac, sastanak ili bilo kakvim drugim zahtjevom za informaciju o proizvodima, uslugama ili aplikacijama tvrtke Toyota/Lexus putem naše web-stranice Toyota/Lexus ili aplikacije Toyota/Lexus, primjenjuju se sljedeća pravila:


Osobni podaci koje nam šaljete: ime i adresa e-pošte te broj telefona;


Osobni podaci koje prikupljamo o vama: 
internetska stranica Toyota/Lexus koristi datoteke »log« poslužitelja u koje se zapisuju vaše interakcije s internetskom stranicom Toyota/Lexus s obzirom na internetske stranice koje posjetite s referencom na tadašnju IP adresu vašeg računala. Automatski procesi koje koristimo za prikupljanje informacijama uključuju kolačiće, datoteke »log« i signal Wi-Fi dostupnih točaka. Te ćemo Osobne podatke upotrijebiti samo za ispunjavanje i izvršavanje vaših zahtjeva; 
Vaše Osobne podatke nećemo dijeliti ni sa jednom drugom tvrtkom, osim vaših određenih zahtjeva koji se mogu ispuniti upotrebom odabranih Ovlaštenih distributera/automehaničara https://www.toyota.hr/forms/forms?tab=pane-dealer. Kako biste nam omogućili nesmetano izvršavanje zahtjeva, vaše ćemo Osobne podatke zadržati 6 mjeseci od datuma kada ste nam ih ustupili te ćemo ih obrisati nakon isteka tog vremenskog razdoblja. 
Trebate pročitati prethodno navedena pravila zajedno s Općom politikom privatnosti i zaštite osobnih podataka tvrtke Toyota u kojoj su opisani općeniti načini obrade vaših Osobnih podataka, a morali ste je pročitati i prihvatiti. Kliknite sljedeću poveznicu https://www.toyota.hr/articles/privacy-policy.json. 


Više o:
Opća politika privatnosti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.