E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontakt i radno vrijeme

Toyota C-HR

Obično ostavite iza sebe.

Od

211.100 kn


Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti


Virtualno predstavljanje Toyote C-HR
Upoznajte Toyotu C-HR kroz kratku video prezentaciju iz našeg salona.


Pogledajte video

Suprotstavite se normi

U svijetu punom običnog - istaknite se, odbacite konvencije i vjerujte u vrijednost izvanrednog. Uglati oblik Toyote C-HR vrišti dinamičnošću dok su njegova zavidna snaga i okretnost bez premca neupitna oda SUV-ovima. Uživajte u životnim pustolovinama u novoj Toyoti C-HR.
Cesta je vaša

Uz klesani, uglasti vanjski izgled Toyota C-HR ima nezamjenljivu siluetu. Njezin široki stav i progresivni izgled daju joj dinamičnost, a vrhunska završna obrada privlači poglede i daje Toyoti C-HR nekonvencionalni stav.

Uživajte u dizajnuOd preoblikovanog prednjeg kraja pa sve do novog izgleda stražnjih svjetala, C-HR je elegantan koliko je osobit i profinjen. To je suvremeni coupé oblikovan da odbaci obično. Otkrijte sve obrise i istražite svaku pojedinost njegove uglate vanjštine. Nećete biti razočarani.

Uživajte u trenutkuImate oko za dizajn i uho za glazbu, zato je nova Toyota C-HR oblikovana da oduševi vaša osjetila. Uz sjedala koja vas obgrljuju, dojmljivi uzorak romba koji dodaje snažni pečat i audio sustav JBL koji vam omogućava uživanje u koncertu kamo god krenuli; ovo je SUV koji je oblikovan za uživanje.

Osvojite cestuSljedeća razina hibridnog iskustva je ovdje. Uz trenutačnu snagu, snažno ubrzanje i vrhunsku učinkovitost, ovo je hibrid koji se opire tradiciji. Uz snažan nastup u vožnji, Toyota C-HR je gradski SUV koji osvaja svaku cestu po kojoj se kreće, i čini to sa stilom.

Istaknite se

Toyota C-HR je i forma i sadržaj. Uz elegantni i dinamični vanjski izgled, jedinstvenu i vrhunsku unutrašnjost, te novi 2,0-litarski pogonski sklop Dynamic Force Hybrid, sasvim sigurno ima sve elemente za to. Ovo je potpuni gradski SUV, u svakom pogledu.

Zadivljujuće performanse

Nova Toyota C-HR utjelovljuje urbanu mobilnost.
Nizak i širok stav vam daje stabilnost u zavoju,
trenutačno ubrzanje čini pretjecanje šalom,
a sljedeća razina hibrida je ključna u područjima s ograničenjem emisije štetnih plinova.
Konfigurirajte svoju Toyotu C-HR

Zadovoljite svoja osjetila

Za posebni doživljaj putnička kabina je obložena mekanim materijalom uz kontrastne sjajne crne umetke.
Kako se dan primiče kraju, raspoloženje se mijenja
i okupani ste mekanim plavim ambijentalnim svjetlom.
Komfor nikada nije tako dobro izgledao.

Vi živite, mi brinemo za sigurnost

Umirujuće je znati da je Toyota C-HR opremljena
najsofisticiranijim dostupnim sigurnosnim
tehnologijama. I zato, dok ste vi usredotočeni na život,
Toyota C-HR će se koncentrirati na vašu sigurnost.
Istražite sigurnosne sustave

Galerija

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.